Biografisch coachen

Gebeurtenissen wisselen elkaar af en ervaringen stapelen zich vaak zonder dat we de rode draad opmerken of de kern zien die het waardevol maken. Pas als je stil staat, omkijkt om het gelopen pad te overzien, weet je wat er werkelijk voor jou toe doet. Omkijken, is zo een krachtig manier om helderheid te krijgen in vraagstukken die je nu bezighouden. Biografiegesprekken worden gekenmerkt door prikkelende vragen die je laten omkijken. Dus niet zomaar terugblikken maar met andere ogen kijken. Ogen van toen en ogen van nu geven een ander perspectief en daarmee creëer je nieuwe mogelijkheden voor nu en later. Door om te kijken en de kern te zien, kun je een authentieke koers bepalen met een positief gevoel.

Focus-gesprek

Kijk om, en verbind losstaande gebeurtenissen voor meer inzicht in jezelf​

Heb je een gebeurtenis waar elke keer weer je aandacht naar uitgaat? Gebruik dan eens een drieluik-gesprek om met frisse ogen naar deze specifieke gebeurtenis te kijken. Je krijgt inzicht over de gebeurtenis en ondertussen ontwikkel je nieuwe perspectieven. Zo kun je gemakkelijker keuzes maken en concrete stappen te zetten. 

Tijdsinvestering 2 uur

115 euro,-

4D gesprek

Kijk om en zie voor meer begrip je leven vanuit verschillende perspectieven

Verken je leven vanuit vier verschillende invalshoeken met vragen waar je niet eerder stil bij hebt gestaan. Krijg inzicht in wat je nu belangrijk vindt zodat je met hoofd, hart en handen een nieuwe weg kunt inslaan die bij jou past. Je voelt je dan meer in balans en er ontstaat meer ruimte voor plezier.

Tijdsinvestering
Intakegesprek (geen kosten) en aansluitend 5 gesprekken van 75 – 90 minuten

350 euro,-

Levenslooptraject

Kijk om en verken voor een eigen koers je ‘roots’ en je pad

Er zijn talloze redenen om je leven in beeld te brengen met een vraag van nu. Het geeft iedereen zelfvertrouwen om vanuit je herkomst het gehele pad te overzien. Met vragen stilstaan bij alledaagse gebeurtenissen of waar je iets bijzonders moest aanspreken of waaruit uit je iets geleerd hebt, geven je een krachtig impuls voor een authentiek vervolg

Tijdsinvestering
Intakegesprek (geen kosten) en aansluitend minimaal 6 gesprekken van 75 – 90 minuten

65 euro per gesprek